Vacature: Programmamanager

jul 14, 2019

Vacature: Programmamanager

Voor de komende jaren heeft Stichting Dronehub GAE ambitieuze doelen. Om deze te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven Programmamanager met ervaring. Als Programmamanager bij DroneHub GAE ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een meerjarig programma dat past bij de doelstellingen en visie van de stichting.

Wat biedt DroneHub GAE?

Functie: Programmamanager (m/v)
Stand­plaats: Groningen Airport Eelde
Uren per week: 0.6 / 0.8 FTE
Maand­salaris:  €4000 – €5000 (bruto op basis van 1 FTE)
Niveau: HBO/WO
Contractduur:  6 maanden, bij gebleken geschiktheid verlenging naar jaarcontract
Dienst­verband: Tijdelijk, met zicht op vaste aanstelling


Functiebeschrijving

Als Programmamanager bij DroneHub GAE ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een meerjarig programma dat past bij de doelstellingen en visie van de stichting. Daarnaast ben je een netwerker, breng je het netwerk bij elkaar en overzie je meerdere projecten met een innovatieve inslag. Je bewaakt het totaaloverzicht en zet je mijlpalen uit. Je werkt oplossingsgericht voor de uitdagingen waar je voor staat. Je duikt echter niet zelf in de (technische) details, dat laat je over aan de specialisten. Jouw thuisbasis is ons kantoor op Groningen Airport Eelde.

Lees hier de volledige vacature: Vacature Programmamanager DHG

Interesse? We zien jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 4 augustus 2019 tegemoet op het volgende mailadres: [email protected]

 

 

Contact informatie

Stichting DroneHub Groningen Airport Eelde
Burgermeester JG Legroweg 45a
9761 TA  Eelde
[email protected]