Privacyverklaring

WIE ZIJN WE

Dronehub-gae.eu is een website van:

 

Stichting DroneHub Groningen Airport Eelde

E-mail: info@dronehub-gae.eu

Ons website-adres is: https://dronehub-gae.eu

 

WELKE PERSOONSGEGEVENS WE VERZAMELEN EN WAAROM WE DAT DOEN

Geregistreerde gebruikers

Wanneer je een geregistreerde gebruiker bent van Dronehub-gae.eu, slaan wij persoonsgegevens op om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te plaatsen op de website.

 

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site uploadt, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS-locatiegegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

 

Contactformulier

Wanneer je het contactformulier op de pagina ‘Contact’ invult en verstuurt, slaan wij jouw naam en e-mailadres op om de correspondentie met jou te kunnen afhandelen.

 

Cookies

Op de site zijn enkele knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen via Facebook, Twitter en Google+. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf en maken zodoende gebruik van een cookie.

Een cookie is een klein bestandje dat met het laden van de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de webbrowser op de harde schijf van jouw computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen.

Deze cookie onthoudt dat je ingelogd bent, zodat je niet elke keer op bijvoorbeeld Facebook hoeft in te loggen zodra je iets wilt delen. Om te zien wat de sociale media met de persoonsgegevens doen welke zij met deze code binnenkrijgen, kun je de privacyverklaringen van Facebook, Instagram, Twitteren Google+raadplegen.

 

Als je een geregistreerde gebruiker bent en inlogt op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je de browser sluit.

 

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw logininformatie en schermweergave-opties. Logincookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave-opties 1 jaar. Als je bij het inloggen ‘Onthoud mij’ selecteert, wordt jouw login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden de logincookies verwijderd.

 

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert, wordt een aanvullend cookie door jouw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonsgegevens en heeft enkel het post-ID van het artikel dat je hebt bewerkt in zich. De cookie is na een dag verlopen.

 

Wil je niet dat er cookies op jouw device wordt geplaatst? Dan kan je cookies eenvoudig uitzetten via de webbrowser. Hoe je dit doet, kun je vinden op de websitevan de Consumentenbond.

 

IP-adres

Wij slaan jouw IP-adres op om onze website te kunnen beveiligen tegen geautomatiseerde aanvallen.

 

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud van andere websites tonen, bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen en berichten. Ingesloten inhoud van een andere website gedraagt zich exact hetzelfde als wanneer je deze andere websites bezoekt.

 

De website waar de ingesloten inhoud vandaan komt, kan gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en jouw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

 

MET WIE WE PERSOONSGEGEVENS DELEN

Wij delen jouw persoonsgegevens niet met andere partijen.

 

HOELANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

De bewaartermijn van de gegevens die worden verzameld via het contactformulier (naam en e-mailadres) is maximaal 2 jaar.

 

Wij bewaren de IP-adressen voor de beveiliging van de site maximaal 2 jaar.

 

Voor geregistreerde gebruikers van de website bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen. De gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden. Websitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb jij het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ZeroFifty Design en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@dronehub-gae.eu.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onder aan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Wij willen jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Contactinformatie voor privacyspecifieke zaken

Neem voor het inzien, corrigeren en verwijderen van persoonsgegevens en voor alle andere privacygerelateerde zaken contact op via info@dronehub-gae.eu.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De verbinding met deze site verloopt altijd via een beveiligde SSL-verbinding. Ook beheer en back-ups worden altijd via een beveiligde verbinding uitgevoerd.

 

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dronehub-gae.eu.

 

Welke datalekprocedures we hebben geïmplementeerd

Wij registreren alle datalekken in ons kwaliteitssysteem. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Van welke derde partijen wij persoonsgegevens ontvangen

Wij ontvangen geen persoonsgegevens van derde partijen.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens tussen zit.

Contact informatie

Stichting DroneHub Groningen Airport Eelde
Burgermeester JG Legroweg 45a
9761 TA  Eelde
info@dronehub-gae.eu