Privacy

Wie zijn we

Dronehub-gae.eu is een website van:

DroneHub GAE
Drone competence centre
tel.: +31 50 309 7070
e-mail: info@dronehub-gae.eu

Ons website-adres is: https://dronehub-gae.eu.

Welke persoonsgegevens we verzamelen en waarom we dat doen

Geregistreerde gebruikers

Wanneer u een geregistreerde gebruiker bent van Dronehub-gae.eu, slaan wij persoonsgegevens op om u de mogelijkheid te bieden artikelen te plaatsen op de website.

Media

Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site uploadt, moet u voorkomen dat u afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS-locatiegegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulier

Wanneer u het contactformulier op de pagina Contact invult en verstuurt, slaan wij uw naam en e-mailadres op om de correspondentie met u te kunnen afhandelen.

Cookies

Op de site zijn enkele knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen via Facebook, Twitter en Google+. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf en maken zodoende gebruik van een cookie. Een cookie is een klein bestandje dat met het laden van de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de webbrowser op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen. Dit cookie onthoudt dat u ingelogd bent, zodat u niet elke keer op bijvoorbeeld Facebook hoeft in te loggen zodra u iets wilt delen. Om te zien wat de sociale media met de persoonsgegevens doen die zij met deze code binnenkrijgen, kunt u de privacyverklaringen van Facebook, Twitter en Google+ raadplegen.

Als u een geregistreerde gebruiker bent en inlogt op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra u de browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw logininformatie en schermweergaveopties. Logincookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergaveopties 1 jaar. Als u bij het inloggen ‘Onthoud mij’ selecteert, wordt uw login 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt van uw account, worden logincookies verwijderd.

Wanneer u een bericht wijzigt of publiceert, wordt een aanvullend cookie door uw browser opgeslagen. Dit cookie bevat geen persoonsgegevens en heeft enkel het post-ID van het artikel dat u hebt bewerkt in zich. Het cookie is na een dag verlopen.

Wilt u niet dat er cookies op uw computer worden geplaatst? Dan kunt u cookies eenvoudig uitzetten via de webbrowser. Hoe u dit doet, kunt u vinden op de website van de Consumentenbond.

IP-adres

Wij slaan uw IP-adres op om onze website te kunnen beveiligen tegen geautomatiseerde aanvallen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud van andere websites tonen, bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen en berichten. Ingesloten inhoud van een andere website gedraagt zich exact hetzelfde als wanneer u deze andere website bezoekt.

De website waar de ingesloten inhoud vandaan komt, kan gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we persoonsgegevens delen

Wij delen uw persoonsgegevens niet met andere partijen.

Hoelang we persoonsgegevens bewaren

De bewaartermijn van de gegevens die worden verzameld via het contactformulier (naam en e-mailadres) is maximaal 2 jaar.

Wij bewaren de IP-adressen voor de beveiliging van de site maximaal 2 jaar.

Voor geregistreerde gebruikers van de website bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen. De gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden. Websitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door LINE UP boek en media bv en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dronehub-gae.eu.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onder aan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Contactinformatie voor privacyspecifieke zaken

Neem voor het inzien, corrigeren en verwijderen van persoonsgegevens en voor alle andere privacygerelateerde zaken contact op via info@dronehub-gae.eu.

Aanvullende informatie

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De verbinding met deze site verloopt altijd via een beveiligde SSL-verbinding. Ook beheer en back-ups worden altijd via een beveiligde verbinding uitgevoerd.

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dronehub-gae.eu.

Welke datalekprocedures we hebben geïmplementeerd

Wij registreren alle datalekken in ons kwaliteitssysteem. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Van welke derde partijen wij persoonsgegevens ontvangen

Wij ontvangen geen persoonsgegevens van derde partijen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens tussen zit.