DroneHub GAE vernieuwt huisstijl

12
04, 2019

DroneHub GAE vernieuwt huisstijl

 

Na een succesvol eerste jaar met geslaagde projecten gaat DroneHub Groningen Airport Eelde vol goede moed door. Daarbij is besloten om onder andere meer tijd aandacht te schenken aan communicatie en marketing omtrent de Stichting. Tijd om DroneHub GAE op de kaart te zetten. Dit begint met het introduceren van de nieuwe huisstijl.

Logo

Met als basis het nieuwe logo waarin het herkenbare beeld van de drone het belangrijkste element is. Het icoon zal veel terugkomen in komende communicatie-uitingen. Daarnaast is gekozen om het onderschrift ‘Drone Competence Centre’ te vervangen door ‘Groningen Airport Eelde’ waardoor de afkorting GAE in het oranje direct een toelichting krijgt. DroneHub is trots op haar locatie en partner en wil dit graag naar buiten brengen.

Sociale Media

DroneHub ambieert om drones een plekje in ieders leven te geven. Daarom zal DroneHub GAE meer te volgen zijn op de sociale mediakanalen. De stichting zal met name actief zijn op Instagram (@dronehub_gae) en LinkedIn. Ook zullen er meer video’s omtrent de ontwikkelingen en bezigheden van DroneHub worden gepubliceerd op YouTube.

Delen