De ambities van Stichting DroneHub GAE worden ondersteund door:

De ambities van Stichting DroneHub GAE worden ondersteund door:
Maandelijks Wekelijks Dagelijks List Grid Tile
Geen evenementen gevonden!

Nieuws

Toepassing van Innovatieve Precisietechniek

Agrarische ondernemers ondervinden nu en in de toekomst uitdagingen, zoals extreme weersomstandigheden, verduurzaming van de teelt, verbeteren van de biodiversiteit en het omgaan met lagere arbeidsbeschikbaarheid. Oplossingen voor deze uitdagingen moeten wel binnen economische en maatschappelijke randvoorwaarden passen. Precisielandbouw met behulp van drones kan een rol vervullen om met deze uitdagingen om te gaan.

Demonstratie Groningen Seaports: drones binnen de havendienst

Op een van de meest innovatieve locaties van Noord-Nederland voerde DroneHub GAE een aantal drone-demonstraties uit. Tijdens deze vluchten is gedemonstreerd hoe drones kunnen worden ingezet binnen de havendienst en assetmanagement van Seaports. Hierbij is de focus gelegd op de kadebezetting en het snel in beeld brengen van eventuele calamiteiten, zoals in geval van brand.

DroneHub en Provincie Groningen starten langjarig programma

Stichting DroneHub Groningen Airport Eelde start in opdracht van en in samenwerking met de Provincie Groningen het langjarige programma 'Autonoom Vliegen'. Het uiteindelijke doel van de Provincie Groningen is om toe te werken naar volledig autonoom vliegen voor goederen en personen.

Maak kennis met de nieuwste DJI drone

DroneHub deelt graag de nieuwste ontwikkelingen rondom drone innovatie. Daarmee delen wij ook boeiende informatie over de nieuwste drones. Zo is de nieuwe DJI Matrice 300 RTK pas uitgebracht. Dit is een drone die op de zakelijke markt ingezet kan worden.

Vacature: Programmamanager

Voor de komende jaren heeft Stichting Dronehub GAE ambitieuze doelen. Om deze te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven Programmamanager met ervaring. Als Programmamanager bij DroneHub GAE ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een meerjarig programma dat past bij de doelstellingen en visie van de stichting.

Hét aanspreekpunt voor bouwer, piloot, wetgever of afnemer

Provincie Drenthe schreef in het kader van 'Doen zit in onze natuur' over DroneHub GAE (Groningen Airport Eelde). De provincie stimuleert en helpt actief mee op basis van hun kennis, subsidies, netwerk, advies en regelwerk om initiatieven in de regio tot een succes te maken. Egbert Swierts vertelt namens het bestuur van DroneHub GAE over de stichting zelf,  haar doelen en haar bezigheden.

Contact informatie

Stichting DroneHub
Groningen Airport Eelde

Machlaan 8c
9761 TK Eelde

[email protected]
050 211 04 37

 

Zoeken